Росіяни поступово окуповують Вовчанськ, – нардеп Гончаренко (відео)

Війна, Новини, Політика

У мережі з’явилася інформація про те, що місто Вовчанськ на Харківщині поступово переходить під російську окупацію.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на заяву народного депутата України Олексія Гончаренко, телеграм – канал Гудзінський NEWS 🇺🇦.

Наразі ворожа армія займає позиції на вулицях міста. Важкі бої тривають, на місці працюють і правоохоронці, які проводять евакуацію населення.

@gudzinskiy_life #харківщина #вовчанськ #оборона #зсу #зеленський #україна #путин #росія #окупація #гончаренко #волчанск ♬ Motivation epic – Ofail Nadeem

“Росіяни займають позиції на вулицях (!) Вовчанська. Ну, місто переходить під російську окупацію. А тепер ми подивимось, як вони побудують фортифікації, які потім доведеться штурмувати. І як вони це зможуть (!) зробити”, – йдеться у повідомленні.

Цю ж інформацію підтвердили і ті, хто зараз бере участь у боях за місто. Харківський патрульний, який перебуває у Вовчанську, повідомив, що у місті нині украй складна ситуація, адже росіяни вже займають позиції на вулиця.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.