Рятувальники Прикарпаття розшукали двох туристок, які заблукали в горах

Новини, Суспільство

13 травня ввечері, гірські рятувальники допомогли двом туристкам, які втратили орієнтування під час спуску синім маршрутом з гори Говерла.


Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області


Туристки не могли самостійно зорієнтуватись на місцевості, тому звернулись за допомогою до рятувальників.


Рятувальники встановили координати їх місця знаходження та розшукали двох жінок і супроводили до бази «Заросляк», звідки вони направились до місця тимчасового проживання, медичної допомоги не потребували.


Рятувальники радять туристам перед мандрівкою завантажити мобільний застосунок “Порятунок у горах” та обов’язково слідкувати за штормовими попередженнями.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.