Сили оборони проводять зачистку на півночі Вовчанська – Генштаб

Війна, Новини, Політика

На Харківському напрямку сили оборони України нанесли вогневе ураження по росіянах, потіснили їх та проводять зачистку на північній околиці населеного пункту Вовчанськ.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ про оперативну інформацію на фронті станом на 17:00 у соцмережах

На Харківському напрямку сили оборони України нанесли вогневе ураження по росіянах, потіснили їх та проводять зачистку на північній околиці населеного пункту Вовчанськ.

Повідомляється, що на Харківському напрямку станом на 17.00 тривають бої. Кількість бойових зіткнень збільшилася до 12.

“Наші підрозділи нанесли вогневе ураження по противнику, потіснили його та проводять заходи зачистки на північній околиці населеного пункту Вовчанськ.

Розпочалось  бойове зіткнення в районі населеного пункту Стариця.

Загальні втрати ворога становлять 106 осіб, 25 одиниць озброєння та військової техніки”.

На Лиманському напрямку кількість бойових зіткнень збільшилася до 7, на Сіверському напрямку – до 14, на Краматорському напрямку – до 31, на Покровському напрямку – до 31.

На Торецькому, Куп’янському, Курахівському, Времівському, Гуляйпільському, Оріхівському, Придніпровському ситуація без змін, котролюється українськими підрозділами.

На Донеччині підрозділи Сил оборони збили ворожий Су-25.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.