На фронті загинув командир із Прикарпаття Іван Білак

Війна, Новини, Політика
Боєць народився 1979 року.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

У бою загинув житель Верхньомайданського старостинського округу Білак Іван Федорович.

“Добра людина, чуйний чоловік, зразковий батько та, перш за все, Герой, відданий служінню народу України та державі. Таким він був і залишиться для кожного, хто його
знав. Йому було непросто, але чи може бути просто на війні… Намагався про події, не говорити про по телефону”, – згадують про воїна у дописі.
Як зазначають, Іван дуже хотів повернутися додому. Він неймовірно чекав, коли закінчиться війна, аби приїхати, або хоча б відпустку, щоб можна було повернутись до сімʼї.

8 травня 2024 року головний сержант – командир міномета мінометного розрахунку мінометного взводу мінометної батареї механізованого батальйону Білак Іван Федорович, загинув внаслідок артилерійського обстрілу противником біля н.п. Архангельське Покровського р-ну Донецької обл.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.