Побиття школярки у Франківську: поліцейські розпочали кримінальне провадження

Кримінал, Новини, Суспільство

Підліток наніс щонайменше одинадцять ударів по тілу та обличчю 14-річної школярки.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ГУ НП в Івано-Франківській області.

За фактом побиття школярки поліцейські Прикарпаття розпочали кримінальне провадження

Правоохоронці встановили, що під час перерви в навчальному закладі учень 9- класу побив однокласницю. Інцидент на відео зафіксували однолітки та виклали його в мережу.

Правоохоронці з’ясували, що відбувся конфлікт між учнями 9- класу в одному із ліцеїв Івано-Франківська. Поліцейські опитали неповнолітніх у присутності законних представників, а також вчителів.

Встановлено, що на перерві між уроками підліток наніс спершу удар ганчіркою по голові однокласниці, а згодом й кулаками по її обличчю та тілу. Дівчинка звернулася до лікарів.

У неї діагностували забійну гематому повіки.

Матір потерпілої написала заяву до поліції. Правоохоронці уже розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.