Івано-Франківський інститут землеустрою виставили на продаж

Економіка, Новини

Івано-Франківський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою – на приватизаційному аукціоні.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на голову Фонду держмайна України Віталія Коваля.

Стартова ціна активу – 2,79 млн грн. Онлайн-торги відбудуться 14 травня в системі «Прозорро.Продажі». Прийом заявок триває до 13 травня включно,

Об’єкт розташований у центрі Івано-Франківська, поруч з навчальними закладами, магазинами, спортивними залами, озером та парками. Така локація створює вигідні умови для інвестування.

Інститут має багаторічний досвід у розв’язанні проблем землеустрою, земельного кадастру та охорони земель. З 2003 року він має статус державного підприємства.

До складу єдиного майнового комплексу ДП входять: адміністративний корпус (1 880,6 м², з них 840,5 м² передано в оренду Держгеокадастру), 5 од. автотранспорту, 553 од. рухомого майна (обладнання, меблі тощо), а також команда з 30 фахівців.

Станом на 01.01.2024 підприємство не має заборгованості по заробітній платі та перед бюджетом.

Приватизація ДП «Івано-Франківський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» – це можливість інвестувати в унікальний актив з потужним науковим потенціалом та вигідним розташуванням.

Детальна інформація про аукціон ТУТ.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.