«Власна справа»: за кількістю отриманих мікрогрантів Прикарпаття – серед лідерів

Економіка, Новини

З початку року 277 жителів Івано-Франківщини, в тому числі 13 з яких мають статус внутрішньо переміщених, отримали позитивне рішення щодо отримання коштів мікрогранту на започаткування або розвиток власної справи.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на допис голови Івано-Франківської ОДА Світлану Онищук.

У підсумку вони створять 559 нових робочих місць.

За умовами державної програми Власна справа» українці можуть отримати мікрогрант до 250 тис. грн, які можна спрямувати на придбання або лізинг обладнання, закупівлю сировини та матеріалів, оренду приміщення.

Подати заявку на грант можуть підприємці з досвідом та люди, які лише планують розпочати власний бізнес.

Обов’язковою умовою надання коштів є створення 1-2 робочих місць (залежно від суми гранту).

Більше інформації про грантову програму можна отримати на офіційному телеграм-акаунті Івано-Франківської обласної служби зайнятості чи за номером телефону 066-655-40-33.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.