Десантники ЗСУ влаштували бойовикам на мотоциклах вибухове ралі (відео)

Війна, Новини, Політика

Під час ворожого штурму в районі Новомихайлівки на Донеччині бійці 79 окремої десантно-штурмової Таврійської бригади знищили вісім російських мотоциклів й одну БМП з піхотою.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на телеграм-канал Гудзінський NEWS 🇺🇦.

“Буває ж таке! Російські окупанти пересіли на мотоцикли, щоб зухвало увірватись на позиції таврійських десантників у районі Новомихайлівки.

Але наші оператори ударних дронів креативу не оцінили і кожному гонщику ще задовго до фінішу виписали по штрафу за перевищення швидкості”.

Вказано, що під час цього штурму було знищено 8 мотоциклів і одну БМП з піхотою. Ще одну “БМП” і танк воїнам ДШВ вдалося пошкодити.

Жорстока битва за маленьке село Новомихайлівка, де раніше мешкало всього півтори тисячі людей, почалась наприкінці осені 2023 року.

Щоб захопити цей населений пункт, ворог зосередив на вузькій ділянці фронту відразу 10 своїх бригад і полків загальною чисельністю до 30 тисяч бійців. Противник щодня кидає в атаку танки, бойові броньовані машини та не жаліє піхоти.

За 6 місяців боїв миколаївські десантники знищили понад 300 одиниць ворожої техніки.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.