На Франківщині під час Великодніх свят понад 1000 правоохоронців стежитимуть за правопорядком

Новини, Суспільство

На території області богослужіння заплановані з 4 по 5 травня у понад 1085 культових спорудах.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сторінку ГУ НП в Івано-Франківській області.

Під час Великодніх свят правопорядок на Івано-Франківщині забезпечуватимуть понад тисячу правоохоронців.

Зазначається, що заходи проходитимуть з урахуванням обмежень, встановлених режимом воєнного стану. Великодні кошики прикарпатці зможуть освятити до комендантської години, або після її завершення.

“Ураховуючи умови воєнного часу, закликаємо мешканців та гостей краю не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, не порушувати комендантську годину, дотримуватися заходів безпечної поведінки в громадських місцях та в побуті, не зловживати спиртними напоями та не порушувати Правил дорожнього руху. Нагадаємо, комендантська година на Прикарпатті і у період Великодніх святкувань триває з 00.00 до 05.00. У разі виявлення невідомих чи вибухонебезпечних предметів, зброї або підозрілих осіб, що вчинили чи готуються вчинити правопорушення, слід негайно повідомити до поліції за номером 102”, – йдеться у дописі.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.