Коломиянка Євдокія Мартинюк відзначила 101-річчя (фото)

Новини, Політика

Всю свою трудову діяльність, а це 39 років, працювала на Коломийському консервному заводі.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Управління соціальної політики Коломийської міської ради.

Третього травня свій 101 день народження відзначає мешканка міста Коломия Євдокія Мартинюк.

Народилася Євдокія Пилипівна третього травня 1923 року в селі Раковець Городенківського району, де і пройшла її юність.

З ранніх років працювала в колгоспі у рідному селі. Одружилась з вдівцем, у якого на руках була п’ятирічна донечка, для якої вона стала рідною мамою.

Чоловік пішов з життя у 2001 році, а невдовзі й донька. Втім у Євдокії Пилипівни є внучка і правнук.

 

 

“За своє життя Євдокія Пилипівна стала свідком багатьох історичних подій, пройшла тяжкі роки другої світової війни, післявоєнну відбудову. На жаль, і сьогодні таку поважну ювілейну дату затьмарює війна. Бажаємо міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, мирного неба та спокою. І щоб 102 день народження Ви відзначали разом зі своєю родиною у вільній, мирній, квітучій Україні!”, – йдеться у повідомленні.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.