На Донеччині загинув доброволець Тарас Пришляк з Рогатина

Війна, Новини, Політика

28 березня під час бою у с. Терни, що на Донеччині, загинув старший солдат Тарас Пришляк з Рогатина.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на громаду.

Захисник народився 4 листопада 1973 року у Рогатині. Навчався у Рогатинській ЗОШ №2. Здобув фах столяра. Пройшов військову службу в армії.

У молодому віці Тарас Пришляк втратив батька і молодшого брата. Тож став надійною опорою для матері, сестер Зеновії та Лесі.

У мирний час Тарас Пришляк брався за будь-яку роботу. Мав золоті руки. Заробляв на життя в Україні й за кордоном. Виховував разом з дружиною двох доньок.

З початку війни пішов служити у складі 71 окремої єгерської бригади. На початку весни 2022 був мобілізований до лав ЗСУ. Брав участь у боях за Ірпінь, Чернігів, Бахмут. Згодом разом з побратимами Тарас Пришляк, стрілець-санітар 3 стрілецького відділення, 3 стрілецького взводу, 2 стрілецької роти, воював на Авдіївському напрямку.

28 березня 2024 бій біля с. Терни став для рогатинця останнім.

Без рідної людини залишились дружина, доньки та дві сестри.

«Щиро співчуваємо рідним, близьким, побратимам, всім, хто знав загиблого захисника Тараса Пришляка і надихався його добрим серцем та відвагою. Хай Господь дасть сили Вам пережити це невимовне горе. Вічний спокій душі та слава воїну, який віддав життя за незалежність України!», – йдеться у співчутті громади.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.