У Білій Церкві стався вибух у 5-поверхівці: є загибла, зруйновано перекриття (відео+фото)

Новини, Суспільство

У Білій Церкві на Київщині внаслідок вибуху в одній із квартир загинула людина, горіли квартири, зруйновано залізобетонне перекриття з 2 по 5 поверх.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Головне управління ДСНС України у Київській області.

 

“30 березня о 14:56 до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення, що в м. Біла Церква, пров. Грузинський, в квартирі на 3-му поверсі 5-ти поверхового житлового будинку стався вибух невстановленого предмету.

По прибуттю встановлено, що внаслідок вибуху зруйновано 1 балкон на 3-му поверсі повністю та 1 частково. Горить квартира на 3-му та 4-му поверсі. Під час розвідки встановлено, що від 2-го до 5-го поверху сталася руйнація залізобетонного перекриття.

В квартирі на 2-му поверсі виявлено 1 загиблу особу жіночої статі. На 4-му поверсі врятовано 1 дитину”.

 

Деталі: О 15:29 пожежу локалізовано.
 

Від ДСНС залучено 33 особи й 9 одиниць техніки.

Оновлено: Пізніше в ДСНС повідомили, що пожежу ліквідовано. Під час робіт врятовано 3 людей, у тому числі дитину 2016 р.н., яку госпіталізовано до лікарні.

“Роботи тривають. Існує загроза руйнування конструкцій”, – йдеться в повідомленні.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.