Зеленський анонсував роботу РНБО по-новому: назвав п’ять пріоритетів (відео)

Відео-новини, Новини, Політика

Президент Володимир Зеленський 29 березня провів перше засідання Ради національної безпеки та оброни після зміни секретаря РНБО.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на відео Офісу президента.

“Ми розпочинаємо оновлену роботу Ради національної безпеки і оборони України”.

За його словами, по-перше йдеться про більшу прогнозованість. “Нам потрібне посилення можливості України прогнозувати та впливати на процеси, від яких залежить національна безпека нашої держави”, – пояснив президент.

Друге – це продовження виконання всіх поточних завдань системи РНБО. “І особливо уважно – щодо санкційної політики нашої держави”, – зазначив Зеленський.

По-третє – це доктринальна робота. “Чіткість національних орієнтирів і системність у їх реалізації – це те, що потрібно і зараз, і після війни”, – зазначив очільник держави.

Четвертим пріоритетом роботи РНБО Зеленський назвав кібербезпеку та інформацію. “РНБО має потенціал робити більше для захисту від ворожих дестабілізаційних операцій та координації всіх державних інституцій у цій сфері”, – сказав президент під час засідання.

П’ятим завданням Радбезу є робота щодо Ставки головнокомандувача, проєкти рішень, контроль за виконанням рішень. “Очевидний пріоритет – це оборона нашої держави та захист нашого суспільства”, – вказав Зеленський.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.