У Франківську завершили опалювальний сезон (документ)

Новини, Суспільство

В Івано-Франківську завершили опалювальний сезон 2023/2024.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на facebook-сторінці Івано-Франківськ теплокомуненерго.

“Відповідно до Розпорядження міського голови № 120-р від 28.03.2024 р. «Про завершення опалювального періоду в Івано-Франківській міській територіальній  громаді» опалювальний сезон 2023/2024 рр. завершено. У Розпорядженні говориться: «Керуючись ст. ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» згідно з п.8 «Правил надання послуг з постачання теплової енергії і типових договорів про надання послуг з постачання теплової енергії», затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 р. № 830 у зв’язку зі сталим переходом середньодобової температури зовнішнього повітря вище +8 град. С , завершити централізоване теплопостачання для всіх категорій споживачів у Івано-Франківській міській територіальній громаді з 30 березня 2024 р.”, – зазначається у повідомленні.

Втім, опалювання у закладах охорони здоров’я можуть після надання ними письмового повідомлення.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.