Рятувальники розшукали заблукалого чоловіка поблизу річки Чечва у Калуському районі

Кримінал, Новини, Суспільство
Вчора ввечері рятувальники залучались для проведення пошуково-рятувальних робіт чоловіка, котрий ще 27 березня направився з села Брошнів, Брошнів-Осадської ТГ, в напрямку до села Тужилів Калуської ТГ та не повернувся до місця постійного проживання.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області


Працівники Івано-Франківського пошуково-рятувального відділення знайшли чоловіка, 1939 р.н., поблизу річки Чечва, у задовільному стані, медичної допомоги він не потребував.


Рятувальники вкотре нагадують громадянам про те, що перед тим, як вирушити до лісу потрібно вивчити карту місцевості або краще вирушати з тим, хто добре знає місцевість, також важливо подбати про повний заряд мобільного телефону.


Не варто вдягати до лісу непримітний сіро-зелений або чорний одяг, перевагу краще віддати яскравим кольорам, так заблукалого легше помітити під час пошуку, а ще добре, якщо на одязі будуть смужки, що відбивають світло.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.