В Держдумі заявили, що Telegram активно співпрацює з російськими силовиками

Новини, Політика, Суспільство

За словами російського депутата, месенджер працює в рамках російського законодавства. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Гудзінський NEWS 🇺🇦.

Адміністрація платформи Telegram та її власник Павло Дуров активно співпрацюють з російськими правоохоронними органами. Про це в коментарів росЗМІ заявив голова комітету держдуми з молодіжної політики артем метелєв, передає

“І адміністрація Telegram, і сам Павло Дуров завжди дуже швидко реагують — ми це бачимо просто — на пригоди, співпрацюють з правоохоронними органами, у тому числі блокують заборонений контент”, – заявив глава комітету держдуми з молодіжної політики.

Він додав, що до Центру захисту прав молоді “регулярно надходять звернення з проханням заблокувати той чи інший канал, живодерський і так далі”.

Своєю чергою адміністратори месенджера “йдуть на зустріч” і блокують такий контент.

</div>
Коментуючи ймовірність того, що винуватці терору в “крокус сіті” були завербовані в  Telegram метелєв наголосив, що проблеми не в платформі.

“Ну, не в Telegram терористи би вербували (найманців), вербували вони би в WhatsApp або десь ще. Тут треба працювати над профілактикою, над алгоритмами, я впевнений, що спецслужби цим займаються”, – наголосив російський депутат.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.