Прикарпатець, який зберігав на комп’ютері дитячу порнографію, відбувся умовним терміном

Кримінал, Новини

У січні 2024 року прикарпатець скачав з мережі Інтернет більше сотні графічних файлів з дитячою порнографією.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  “Галичину”.

Богородчанський районний суд виніс вирок уродженцю с. Іваниківки Богорданського району, який зберігав на комп’ютері файли з дитячою порнографією.

Дії обвинуваченого кваліфікували за ч. 1 ст. 301-1КК України, як умисне одержання доступу до дитячої порнографії з використанням інформаційно-телекомунікаційних систем, її зберігання без мети збуту та без мети розповсюдження.

Між прокурором Богородчанського відділу Івано-Франківської окружної прокуратури та обвинуваченим за участю його захисника досягнута угода про визнання винуватості, у відповідності до вимог ст.472 КПК України.

Відповідно до умов угоди, обвинувачений повністю та беззастережно визнав під час досудового розслідування свою винуватість у вчиненому діянні та зобов’язався беззастережно визнати обвинувачення в обсязі обвинувачення у судовому провадженні.

Суд затвердив угоду.

Суд визнав чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 301-1КК України та призначити йому узгоджене сторонами покарання у виді 1 (одного) року обмеження волі. Відповідно до ст. ст. 75, 76 КК України, звільнив його від відбування призначеного покарання, якщо він протягом 1 (одного) року іспитового строку не вчинить нового кримінального правопорушення, поклавши на нього обов`язки: періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації; повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання; не виїжджати за межі України без погодження з уповноваженим органом з питань пробації.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.