На Прикарпатті горіли два будинки (фото)

Кримінал, Новини

Вогнеборці ліквідували пожежу житлового будинку в селі Підпечери та колишньої школи-інтернату у Вигоді.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області.

У середу, 27 березня в другій половині дня на лінію 101 надійшло повідомлення про пожежу у двоповерховому житловому будинку в селі Підпечери, Івано-Франківського району.

Рятувальники прибули до місця виклику, оперативно ліквідували пожежу крівлі будинку та не допустили поширення вогню на більшу площу. Завдяки оперативним діям вогнеборців, будинок вдалося врятувати.

Також цієї ж ночі вогнеборці виїжджали ліквідовувати пожежу в одноповерховому будинку, що не діє, а саме колишній школі-інтернаті в смт Вигода Вигодської територіальної громади. Надзвичайники Долинщини оперативно ліквідували пожежу на площі 15 квадратних метрів.

Внаслідок пожеж постраждалих немає. Причини виникнення пожеж встановлюють фахівці.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.