В рамках навчальної поїздки студенти та викладачі УКД відвідали Туреччину (фото)

Новини, Суспільство

За сприяння Генерального консульства України в Стамбулі в інституті Тюркіят відбулася зустріч студентів та викладачів Університету Короля Данила з науковцями, викладачами та студентами Стамбульського університету.

Про це повідомляє пресслужба УКД, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Ратушу.

“Під час зустрічі наші студенти мали можливість ознайомитись з історією та напрямками діяльності Стамбульського університету, а також одного з найстаріших науково-дослідницьких центрів Туреччини”, – інституту Тюркіят.

Також у рамках поїздки під час недільного богослужіння Його Всесвятості Архієпископа Константинополя — Нового Риму і Вселенського Патріарха Варфоломія студенти відвідали резиденцію Константинопольського патріархату.

“Окрім цього, програма поїздки передбачала прогулянку іподромом, якому невдовзі виповниться 1700 років, відвідини мечеті Ая-Софія, Блакитної мечеті, або мечеті Султанахмет, круїз на кораблі нічним Босфором”.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.