Росіяни вночі атакували Україну “Шахедами”: сили ППО збили 12 з 12

Війна, Новини, Політика

Уночі 26 березня російські загарбники атакували Україну 12 БпЛА типу “Shahed”, які запускали з окупованого Криму та Курської області, сили Протиповітряної оборони збили всі ворожі безпілотники.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на командувача Повітряних сил Миколу Олещука, голову Миколаївської ОВА Віталія Кіма, голову Харківської ОВА Олега Синєгубова

“Уночі 26 березня 2024 року ворог атакував 12-ма ударними БпЛА типу “Shahed” із мису Чауда – Крим та Курської області – РФ, а також двома зенітними керованими ракетами С-300 у напрямку Донеччини”.

За його словами, Сили оборони збили усі 12 “Шахедів”.

Повітряний напад відбивали мобільні вогневі групи Сил оборони у Миколаївській та Харківській областях.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що за попередньою інформацією, сили ППО над Харківщиною збили щонайменше вісім ворожих безпілотників.

За даними голови Миколаївської ОВА Віталія Кіма, у ніч на 26 березня силами та засобами протиповітряної оборони в області знищено три БпЛА типу “Shahed-131/136”.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.