Кабмін погодив звільнення керівниці Косівської РДА Наталії Кучми

Новини, Політика

На засіданні Кабінет Міністрів України погодив звільнення Наталії Кучми з посади голови Косівської районної державної адміністрації.

Про це повідомив в Телеграмі представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Вікна”

“Кадровий блок: погоджено звільнення Кучми Наталії Дмитрівни з посади голови Косівської районної державної адміністрації Івано-Франківської області”, — написав Тарас Мельничук

Тепер розпорядження про звільнення має підписати Президент.

Нагадаємо, 10 листопада 2021 року Кабінет Міністрів підтримав призначення  Наталії Кучми на посаду голови Косівської райдержадміністрації. Розпорядження про призначення її головою Президент підписав 19 листопада 2021 року.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.