ЗСУ повідомили про ураження двох десантних кораблів та центру зв’язку в Севастополі (фото)

Війна, Новини, Політика

Сили оборони уразили великі десантні кораблі “Ямал” і “Азов”, а також центр зв’язку та кілька об’єктів інфраструктури Чорноморського флоту РФ в окупованому Севастополі.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Генштаб

 “Сили оборони успішно уразили великі десантні кораблі “Ямал” та “Азов”, центр зв’язку, а також декілька об’єктів інфраструктури ЧФ РФ”.

Довідково:

“Ямал” проєктували в Польщі 1987 року. Екіпаж становить 87 осіб, а довжина 112,5 метра.

 

“Азов” спроєктований 1972 року. Екіпаж становить близько 380-425 осіб (зокрема 47 офіцерів). Його довжина понад 173 метри.

Великий протичовновий корабель “Азов” став першим і єдиним кораблем, який пройшов модернізацію під установку дослідного універсального багатоканального ЗРК “Форт”.

За початковим проєктом на ньому передбачалося розмістити десять пускових установок нового ЗРК (80 ракет)

 
Пізно ввечері 23 березня з’явилися повідомлення про прильоти крилатих ракет у головний центр зв’язку Чорноморського флоту Росії в окупованому Севастополі.
Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.