У Британії заявили, що Росія змушена тримати флот у портах, і навіть там – тоне (фото)

Війна, Новини, Політика

Міністр оборони Британії Грант Шаппс відреагував на повідомлення про ураження ЗСУ великих десантних кораблів Росії “Ямал” та “Азов” у тимчасово окупованому Севастополі.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на реакцією міністра Гранта Шаппса, який поділився у Twitter (Х).

Шаппс відзначив, що незаконна окупація України Путіним вимагає величезних витрат від Чорноморського флоту Росії, який зараз функціонально неактивний.

“Росія плавала Чорним морем з 1783 року, але зараз змушена обмежувати свій флот портами. І навіть там путінські кораблі тонуть!”, – написав міністр, коментуючи повідомлення, що Сили оборони України успішно вразили десантні кораблі “Ямал” і “Азов”, а також центр зв’язку та кілька об’єктів інфраструктури Чорноморського флоту РФ в окупованому Севастополі.

Нагадаємо, пізно ввечері 23 березня з’явилися повідомлення про прильоти крилатих ракет у головний центр зв’язку Чорноморського флоту Росії в окупованому Севастополі.

Нещодавно британська розвідка розповіла про невдалі спроби РФ замаскувати літаки й кораблі.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.