СБУ розпочала кримінальне провадження за фактом обстрілу цивільної інфраструктури Прикарпаття

Війна, Кримінал, Новини
Ворог спрямував атаку крилатими ракетами та БпЛА «Shahed» на цивільну енергогенеруючу інфраструктуру в Івано-Франківському районі Прикарпаття.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Служба безпеки розслідує черговий воєнний злочин РФ за ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни).

Внаслідок влучання сталася пожежа, постраждала одна людина,

“Співробітники СБУ досліджують всі обставини та здійснюють комплекс слідчих та оперативних заходів. Збирається відповідна доказова база, аби кожен винний за цей злочин поніс заслужене покарання”, – йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування здійснює СБУ в Івано-Франківській області за процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.