На війні за Україну загинув прикарпатський воїн Василь Ляхович (фото)

Війна, Новини, Політика, Суспільство

На російсько-українській війні загинув прикарпатець Василь Ляхович.

Про це повідомили на сторінці Підгайчиківської сільради, інформує Фіртка.

19.03.2024 року, захищаючи волю і незалежність України у війні з російськими окупантами загинув військовослужбовець ЗСУ, кулеметник 3 стрілецького відділення 3 стрілецького взводу 1 стрілецької роти 1 стрілецького батальйону, солдат – Василь Ляхович, 16.05.1988 р.н. житель с.Загайпіль, Коломийського району, Підгайчиківської територіальної громади.

Захисник загинув в районі н.п. Часів Яр, Бахмутського району, Донецької області під час виконання бойового завдання.

“Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати, проте світлі спогади про Героя України завжди будуть сильнішими за смерть.Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами, підтримуємо вас у годину скорботи.

Нехай світла пам’ять про Василя назавжди залишиться в серцях близьких та знайомих, а Бог подарує йому вічне життя та спокій”, – йдеться у дописі.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.