Світовий банк передав Україні модульних мостів на 15 мільйонів доларів

Економіка, Новини, Політика

Їх встановлять на місцях тих, що зруйновані внаслідок бойових дій.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з повідомляють у Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури України.

У межах проекту Світового банку Україна отримала 12 модульних мостів. Мостові системи довжиною 475 метрів загальною вартістю 15 млн доларів,

Протягом кількох тижнів Україна отримає ще шість мостових систем загальною довжиною 238 метрів. Також відбудуться навчання із їх встановлення.

У Міністерстві розвитку громад зазначили, що від грудня 2022 року Україна вже отримала шість модульних мостів від Швеції, 18 від Чехії та десять від Норвегії. Франція також передала Україні три тимчасових мости. Крім того, Фінляндія готує пакет допомоги, до якого також увійдуть тимчасові модульні мости.

Також у червні 2023 року в Україну прибули перші модульні мости від американських фондів: неприбуткової фундації The Conflict and Development Foundation (CDF) і фонду Говарда Баффета, який фінансує постачання дев’яти модульних мостів в Україну.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.