“Люди в тилу розслабилися”: міський голова Івано-Франківська закликає більше допомагати захисникам

Новини, Суспільство

За словами очільника міста ракетна атака доводить, що в Україні немає безпечного місця.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на міського голову Руслана Марцінківа в етері програми “Говорить великий Львів”.

“Люди в тилу розслабилися — це факт. Направду, таких масованих ракетних атак давно не було. Це черговий доказ того, що війна триває скрізь і немає на 100% безпечного міста, селища чи села в Україні. Це нагадування, що треба допомагати, щоби ми вистояли і наші захисники відчували постійну підтримку” — зазначає очільник Івано-Франківська.

Міський голова зазначає, що волонтерських ініціатив поменшало.

“Прикро таке казати, але ця ракетна атака, можливо, збільшить допомогу людей. Закликаю допомагати, зокрема в Івано-Франківську є центр, де ми безкоштовно приймаємо та відвозимо посилки на всю лінію фронту.

Відверто хочу сказати, що менше стало волонтерських ініціатив, менше допомоги, тому, можливо, це змусить задуматися кожного іванофранківця, жителя заходу України, що треба збільшувати допомогу і реагувати на повітряні тривоги”, — зазначає Руслан Марцінків.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.