Прикарпатського військового нагородили відзнакою Міністра оборони

Війна, Новини, Політика

Олега Батога – військового з міста Тлумача нагороджено відзнакою «За поранення».

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галицький Кореспондент.

Відповідно до Наказу Міністра оборони України військового Батога Олега Михайловича з м. Тлумача, який з 2014 року боронив нашу державу та тримав мирне небо над нами, було нагороджено відзнакою Міністра оборони України «За поранення».

Олег Батіг – учасник АТО в 2014-2015 роках, учасник бойових дій, брав участь в обороні Дебальцевого. У 2022-2023 служив у складі 81-ї ОДШБ, воював на Донеччині (Лиманський напрямок). Звільнений з лав ЗСУ згідно Закону України «Про військовий обов’язок та військову службу».
Відзнакою «За поранення» – нагороджуються військовослужбовці та працівники Збройних Сил України, а також особи, звільнені в запас або у відставку із військової служби зі Збройних Сил України, за особисту мужність і героїзм, самовіддані дії у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України, зразкове виконання військового (службового) обов’язку в умовах, пов’язаних із ризиком для життя, які отримали легке або важке поранення.
На реверсі відзнаки вибито рядки – «За жертву крові в боях за волю України», які коротко свідчать про те, якою дорогою ціною нам дається свобода та незалежність.
Ми пишаємося усіма нашими мужніми воїнами! Нехай усі Небесні сили тримають захист над нашими захисниками! Молимося за тих, хто в строю та пам’ятаємо тих, хто віддав життя за Україну, за наші мирні дні і ночі.
Пам’ятаємо, пишаємося, любимо, чекаємо!
Слава Україні!
Героям Слава!

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.