У війні проти російських окупаційних військ загинув Іван Антошків з с. Надорожна (фото)

Війна, Новини, Суспільство
Трагічна звістка чорним крилом сколихнула нашу громаду… 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сторінку громади у соціальній мережі Фейсбук.

В російсько-українській війні на Запорізькому напрямку під час виконання бойового завдання загинув наш земляк, солдат Іван Антошків, 1976 р.н. з села Надорожна.

Він назавжди залишиться у пам’яті земляків як справжній українець, захисник нашої держави, який стояв за правду та справедливість. Кожного з нас не залишають болісні та гіркі думки щодо тієї неосяжно високої ціни, яка платиться нашими захисниками у боротьбі за свободу та незалежність України…

Немає таких слів, які б зараз могли заспокоїти родину Героя. У ці гіркі хвилини щиро поділяємо горе сім’ї, разом із всією громадою схиляємо голови у глибокій скорботі. Пам’ять про Івана вічно житиме в наших серцях. Він був, є і буде справжнім сином України.

Ми бережемо спогади про кожного з Героїв.

Слава Україні!

Героям Слава!
Возможно, это изображение 1 человек
Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.