У Івано-Франківську запущено проєкт: ремонтна допомога родинам військовослужбовців

Новини, Політика, Суспільство

Комунальний заклад “Дім воїна” в Івано-Франківську розпочав проект “Помічник сім’ї захисника”, метою якого є надання безкоштовної допомоги у проведенні дрібного побутового ремонту сім’ям військовослужбовців.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  УНН.

У Івано-Франківську запущено проєкт “Помічник сім’ї захисника”, який надає безкоштовну допомогу з дрібним побутовим ремонтом родинам військовослужбовців. Про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

У Івано-Франківську запроваджено нову ініціативу, спрямовану на підтримку родин військовослужбовців.

Комунальний заклад “Дім воїна” розпочав реалізацію проєкту під назвою “Помічник сім’ї захисника”, який передбачає надання безкоштовної допомоги із дрібним побутовим ремонтом.

Згідно з ініціативою, багатопрофільний фахівець буде виконувати ремонтні роботи для сімей військовослужбовців.

Для отримання допомоги необхідно зателефонувати на гарячу лінію за номером (067) 366-27-72. Після цього спеціалісти підберуть відповідного фахівця для виконання конкретного завдання.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.