Прикарпатець Юрій Гапончук виборов нагороду на завершальних змаганнях “United States Air Force Trials” у Лас-Вегасі

Новини, Суспільство

Юрій Гапончук виборов “бронзу” з веслування на тренажері

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на офіційну сторінку української команди Invictus Games.

Напередодні ветеран Юрій Гапончук здобув перемогу у командній стрільбі з лука та “золото” у волейболі сидячи.

Загалом на завершальних змаганнях United States Air Force and Marine Corps Trials 2024 13 українських ветеранів вибороли медалі у веслуванні.

Нагадаємо, Юрій Гапончук є начальником служби соціальної роботи Національної гвардії України. Повномасштабну війну захисник зустрів на сході держави. Воював біля Мар’їнки на Донеччині, на Луганщині. Під час виконання завдання Юрій підірвався на міні, після чого йому ампутували стопу.
Змагання “United States Air Force Trials 2024” проводяться щороку і мають на меті залучати ветеранів та військових до фізичних занять, популяризувати реабілітацію через спортивні заходи.
Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.