Помер відомий український політик, автор числених мемів Геннадій Москаль

Новини, Політика

Після важкої хвороби, у віці 73 років помер Геннадій Москаль.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на нардепа Миколу Княжицького.

“Вічна памʼять. Співчуття родині. Він займав багато державних посад, був справжнім патріотом і людиною талановитою. Під час Революції Гідності саме Геннадій Геннадійович попереджав журналістів Еспресо про плановані напади на новостворений канал Майдану, а згодом оприлюднив плани влади Януковича на знищення Еспресо, 5 каналу та інших патріотичних медіа…”, – йдеться в дописі.

Геннадій Москаль обіймав посаду голови Закарпатської ОДА упродовж 4 років — із 2015 по 2019 рік. Був звільнений з посади указом президента.

@gudzinskiy_life #геннадій_москаль #мвс #крим #россия #russia #україна🇺🇦 #війнавукраїні💙💛 #всу #зсу #перемога🇺🇦 #україна ♬ оригінальний звук – Ростислав Гудзінський

Геннадій Геннадійович Москаль – український політик, колишній голова Закарпатської обласної державної адміністрації, український політик та правник, генерал-лейтенант міліції, кандидат юридичних наук (2002), доцент (2005), народний депутат України від фракції партії «Батьківщина».

У 2011–2013 входив до складу політичної партії «Фронт Змін», однак після її вливання до «Батьківщини» перейшов з іншими однопартійцями до нової партії, отримавши місце у політичній раді «Батьківщини».

З 2007 народний депутат України VI та VII скликань, із грудня 2012 року – перший заступник голови комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією. Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації з 5 березня 2015 року.

З 15 липня 2015-го по 11 червня 2019-го року знову був головою Закарпатської ОДА.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.