Компроміс між Україною та росією поки неможливий, – президент Чехії

Новини, Політика

Президент Чехії Петр Павел поки не уявляє, що Україні та Росії вдасться домовитися про припинення конфлікту.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на УНН, Czech Radio.

За його оцінками, може настати момент, коли Москві та Києву стане ясно, що продовження конфлікту означає лише нові витрати, страждання та втрати без надії на успіх.

“Поки що неможливо собі уявити, що Україні та росії вдасться домовитися про припинення конфлікту. Усі пропозиції Росії досі були фактично диктатом. кремль представив свій список умов, які він, як агресор, не має права виставляти”, – сказав Павел.

Він також переконаний, що війна в Україні закінчиться або поразкою однієї з воюючих сторін, або виснаженням та усвідомленням того, що ніхто не зможе повністю досягти своєї мети. Він також додав, що може настати момент, коли Москві та Києву стане ясно, що продовження конфлікту означає лише нові витрати, страждання та втрати без надії на успіх.

“Може пройти ще багато часу, перш ніж ситуація дійде до такої точки, а збитки обох сторін, як в економічному плані, так і з точки зору кількості жертв, вже дуже вагомі. Ситуація починає негативно проявлятися, у тому числі й в Росії”, – зазначив Павел.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.