Удар росіян по Одесі: загинули 14 людей, 46 поранених (фото)

Війна, Новини, Політика

Унаслідок російського ракетного удару по Одесі загинули 14 людей, у тому числі фельдшер та співробітник ДСНС, які приїхали надавати допомогу після першого вибуху, поранено 46 людей, 7 з я ких – рятувальникики. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ДСНСОГП, голову Одеської ОВА Олега Кипера в Telegram.

“На жаль, внаслідок російської ракетної атаки загинули фельдшер та співробітник ДСНС, які після першого вибуху приїхали надавати допомогу на місце”.

За його словами, також серед медиків та рятувальників є тяжко поранені.

 

Наразі загальна кількість постраждалих уточнюється.

 
“Усім надається необхідна медична допомога”, − підсумував Кіпер.
 
 
В Офісі Генпрокурора повідомили, що після удару по Одесі загинули 8 людей. Також за попередньою інформацією травмовано 20 людей, з яких 5 – співробітників ДСНС. Всім постраждалим надається необхідна допомога.
 
Також ударом пошкоджено 10 приватних будинків, станція технічного обслуговування, газопровід низького тиску та 2 пожежно-рятувальні автомобілі. Наразі тривають роботи щодо ліквідації пожежі газопроводу та приватного будинку на загальній площі близько 120 кв. м.

Олег Кіпер повідомив, що внаслідок російської ракетної атаки загинуло 14 людей, серед яких місцеві жителі, медик та рятувальник. Ще 46 людей, в тому числі семеро співробітників ДСНС отримали поранення.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.