На Прикарпатті продовжує працювати мобільна робоча група, яка надає консультації рідним полеглих захисників

Новини, Суспільство

На Прикарпатті продовжує працювати мобільна робоча група, яка надає консультації рідним наших полеглих захисників.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на голову ОВА Світлану Онищук.

До її складу входять представники структурних підрозділів Івано-Франківської обласної державної адміністрації, які займаються питаннями ветеранської політики, ТЦК, військових формувань, а також Пенсійного фонду, служби зайнятості.

Цього тижня зустрічі провели з мешканцями Кутської, Рожнівської, Косівської, Яблунівської і Космацької громад.

Найчастіше рідні воїнів звертаються за консультаціями щодо переліку виплат та пільг, передбачених законодавством, та за порадами юридичного характеру.

Також йшлося про реалізацію в області державної політики у справах ветеранів, проєкт «Турбота про родину Героя» та грантові програми підтримки ветеранів, які вже займаються підприємництвом чи мабть такий намір.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.