Боррель: результат війни вирішуватиметься навесні та влітку (відео)

Війна, Новини, Політика

Виділення допомоги Україні не може чекати, оскільки результат війни в Україні вирішуватиметься цієї весни та влітку.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Гудзінський NEWS.

Про це верховний представник Євросоюзу із закордонних справ Жозеп Боррель заявив за підсумками зустрічей у Вашингтоні, якого цитує британська телекомпанія Sky News.

@gudzinskiy_life #борель #єс #сша #україна #росія #війна #трамп #блінкен #байден #перемога🇺🇦 #окупанти #наступ ♬ War Worship – Spiritual Warfare Music Epic

Закликаючи до постійної підтримки України на тлі сумнівів щодо продовження військової допомоги США Києву, пан Боррель сказав журналістам, що Україна не може чекати результатів президентських виборів у США в листопаді. Багато аналітиків очікують великого російського наступу цього літа.

Боррель сказав, що Європа також має прискорити військову підтримку України.

“Ми маємо прискоритися. Ми повинні збільшити нашу підтримку, щоб робити більше та швидше. Саме тому ми нарощуємо наш промисловий оборонний потенціал”, — додав голова дипломатії ЄС.

Раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна в березні-квітні проходитиме період політичних і фінансових хвиль. До того ж Росія готує контрнаступ на кінець травня — початок літа цього року. ЗСУ також готуються до бою.

Раніше на пресконференції Зеленський назвав “переломним” третій рік повномасштабної війни. За словами глави держави, від 2024 може залежати формат закінчення бойових дій.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.