Російські добровольці заявили, що знищили 2 склади БК у Тьоткіному

Війна, Новини

Легіон “Свобода Росії” опублікував відео з палаючими будівлями і заявив, що знищив два склади боєприпасів російської армії в селищі Тьоткіне Курської області РФ, при цьому губернатор заявив, що на територію області нібито прориваються “українські терористи”, а Росгвардія запевняє, що нібито “відбиває напад українських диверсантів”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Легіона “Свобода Росії” в Telegram, губернатор Курської області РФ Роман Старовойт, Росгвардія, російські Тelegram-канали.

“Поки путінська армія знищує будинки цивільних, артилеристи Легіону філігранно знищили одразу 2 склади БК путінських військ у Тьоткіному. Красиво горить”.

У соцмережі також опублікували відео цих ударів.

Старовойт заявив, що в районі Тьоткіного в область нібито намагаються зайти українські ДРГ.

“Українські терористи не полишають спроби увійти своїми ДРГ на нашу територію в районі селища Тьоткіного”.

Він також заявив, що є небезпека атаки БПЛА і що сили і засоби ППО “приведені в готовність для відбиття можливої атаки”.

При цьому Росгвардія заявляє, що біля селища Тьоткіне нібито відбиває напад нібито “українських диверсантів” і що нібито напередодні вони вже “знищили 30 націоналістів” у Бєлгородській області РФ. Однак жодних доказів цього не надали.

 

Водночас легіон “Свобода Росії”, Російський добровольчий корпус і Сибірський батальйон опублікували спільне звернення до губернаторів Курської та Бєлгородської областей, у якому знову закликали оголосити негайну евакуацію цивільних із цих регіонів.

“Звільнення російських регіонів від путінського терористичного режиму триває в ці хвилини. Наразі по путінських військах у Бєлгородській та Курській області наносяться масовані удари.

Ми закликаємо уповноважених осіб цих областей… негайно оголосити евакуацію… цивільних.

Мирні жителі не повинні страждати від війни, і будь-які жертви в процесі бойових дій будуть на совісті Старовойта і Гладкова”, − йдеться в повідомленні.

Вони також закликають владу “припинити виконувати злочинні накази путінської хунти і не перешкоджати евакуації мирних громадян із зони бойових дій, які самі вже вирішили залишити свої домівки і рятувати життя своїх сімей”.

“Операція зі звільнення Курської та Бєлгородської областей триватиме до досягнення всіх поставлених цілей. Перемога буде за нами!”, − запевняють добровольці.

У соцмережах з’явилися відео невеликих груп людей, які вирішили дослухатися до закликів про евакуацію та залишити небезпечні регіони.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 263

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.