Для деяких сіл Івано-Франківської громади зменшили суму оплати за доставку газу

Економіка, Новини

З першого березня 2024 року споживачам АТ “Тисменицягаз” розподіл природного газу здійснює Івано-Франківська філія ТОВ “Газорозподільчі мережі України”, яке входить до групи Нафтогаз.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на брифінг Івана Шкіндюка, в.о. директора Івано-Франківської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України».

До слова, особові рахунки споживачів, яких обслуговувало АТ «Тисменицягаз», залишаються незмінними, складаються з 10 цифр та розпочинаються з 072.

“Тариф на розподіл доставки газу для мешканців Івано-Франківщини встановлено на рівні 2,232 з ПДВ за метр кубічний.

У зв’язку зі зміною тарифу з першого березня для мешканців Тисменицької, Єзупільської, Ямницької та Лисецької територіальних громад, окрім Ямниці, Павліки, с. Козино Галицької територіальної громади, с. Рибне, с. Березівка, с. Колодіївка, с. Підпечари, с. Добровляни, с. Братківці, с. Дрогомерчани, с. Радча та с. Узин Івано-Франківської територіальної громади буде здійснений перерахунок місячного платежу за розподіл газу у бік зменшення”, – каже Іван Шкіндюк.

Нагадаємо, тариф на розподіл газу для споживачів АТ «Тисменицягаз» був 2,388 грн з ПДВ за 1 метр кубічний.

Довідково:

ТОВ «Газорозподільні мережі України» створили у вересні 2022 р. рішенням Дочірньої Компанії «Газ України» НАК «Нафтогаз України» з метою упорядкування та гармонізації газорозподільної системи України під єдиним брендом «ГАЗМЕРЕЖІ».

Згідно з Постановою КМУ №1335 від 25 листопада 2022 року «Про врегулювання питання використання газорозподільних систем або їх складових» ТОВ  «Газорозподільні мережі України» передано в експлуатацію державні газорозподільні мережі.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.