У Тлумацькій лікарні відкрили оновлене хірургічне відділення (фото)

Здоров'я, Новини, Суспільство

У відділенні Тлумацької лікарні капітально відремонтували приміщення, облаштували палати. Загалом у відділенні є 40 ліжок.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Також закупили сучасне дороговартісне обладнання: лапароскопічну стійку, діагностичний аудіометр, пристрої для лікування ран та стерилізатор.

Вартість оновлення складає понад 2 млн 800 тис. гривень, його провели за кошти Національної служби здоров’я України, повідомляє Департамент охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА.

«У минулому році в закладі провели близько 400 хірургічних втручань, поряд із тим існувала потреба в покращені умов перебування та модернізації відділення і тепер перші пацієнти вже лікуються в оновленому хірургічному відділенні», – йдеться у дописі.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.