Російські добровольці заявили, що прорвались у Бєлгородську та Курську області, повідомляють про бій (відео)

Відео-новини, Новини, Політика

Бійці легіону “Свобода Росії”, “РДК” та “Сибірського батальйону” повідомили, що зайшли на прикордонну територію Росії, військові добровольчих загонів опублікували звернення, у Telegram-каналах з’явилось відео начебто присутності військових на території РФ та стрілянини.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Telegram-канали легіон “Свобода Росії”, “РДК”, “Сибірського батальйону”, Astra“Крымский ветер”.

Повідомляють, про стрілянину, також “Сибірський батальйон” оприлюднив відео начебто заходу бійців на територію Росії.

Зазначається, що нібито добровольці взяли під контроль прикордонну Лозову Рудку в Білгородській області, а у Тьоткіно Курської області зараз триває стрілецький бій.

“Ну що ж, нарешті ми вдома. Як і обіцяли, на нашу російську землю ми несемо свободу і справедливість”, – говориться у зверненні “Сибірського батальйону” у Telegram-каналі.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.