Пішов з дому та не повернувся. На Івано-Франківщині зник 84-річний пенсіонер (фото)

Новини, Суспільство

Поліція Івано-Франківська встановлює місце перебування 84-річного пенсіонера.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на поліцію Івано-Франківської області.

Івано-Франківські правоохоронці звертаються до небайдужих громадян та представників засобів масової інформації допомогти у пошуках безвісти зниклого Васьківа Олега Григоровича, 1940 р.н. жителя обласного центру. Про зникнення чоловіка до поліції звернулися родичі.

Вчора, 11 березня, чоловік пішов з дому та по даний час його місце перебування невідоме.

Прикмети розшукуваного: зріст близько 162 см, худорлявої тілобудови, волосся темного кольору з сивиною. Одягнутий у куртку та штани чорного кольору.

На пошуки безвісти зниклого орієнтовано поліцію.

“Якщо комусь відома будь-яка інформація, що допоможе в розшуку чоловіка прохання повідомити в Івано-Франківське районне управління поліції за телефонами: 068-667-13-17066-395-23-35«102» або іншим зручним способом”, – йдеться у дописі.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.