У Надвірнянській громаді відкрили меморіальну дошку захиснику Володимиру Свідруку (фото)

Новини, Політика

У Надвірнянскій громаді відкрили ще одну анотаційну дошку Герою України. Зокрема, Володимиру Свідруку на фасаді Назавизівського ліцею.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на відеозвернення  міського голову Надвірної Зіновія Андрійовича.

“Вкотре висловлюю слова співчуття дружині, синові, батькам та цілій родині. Низький уклін, шана і подяка за жиртовність і подвиг. За те, що зробив Герой для кожного з нас.

Ви знаєте, завжди, коли відкриваємо пам’ятні дошки чи таблиці – завжди важко підібрати слова розради, бо жоден захід чи слова не замінять сина, батька, чоловіка чи побратима.

Але є пам’ять і молитва. Людина живе доти, доки про неї пам’ятають. Співчуття всім родинам”, – каже Андрійович.

Нагадаємо, Володимир Свідрук народився 12 березня 1991 року, був сапером інженерно-саперного відділення інженерно-саперного взводу. Загинув 24 січня під час участі у бойових діях в районі населеного пункту Пазено Бахмутського району Донецької області.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.