“Скільки ще чекати”: у Франківську відбувся автопробіг на підтримку військовополонених

Новини, Суспільство

Під час дійства учасники акції підписали звернення громадян України до ООН з трьома основними вимогами. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Галицький кореспондент“.

В Івано-Франківську сьогодні, 10 березня, відбулись мирна акція та автопробіг на підтримку полонених військовослужбовців.

Організаторами є родини військовополонених.

“Найменше, що можемо зробити”

Один з учасників акції – Станіслав Зорій. Він став на захист держави з початку повномасштабного вторгення. А майже через рік отримав поранення та втратив кінцівку.

“Що ще робити у вихідний, як не присвятити трішки вільного часу для підтримки людей, які переживають зараз нелюдські каторги? Це найменше, що ми можемо зробити… Полону я боявся набагато більше, ніж отримати поранення чи втратити кінцівку. Важко уявити, але спілкуюсь з друзями, які наслухані що таке полон – і це дуже важко насправді”, – ділиться Станіслав.

Час спливає

Співорганізаторка Євгенія Сириця влаштувала перформанс. Його тематика – час. На кожному виставленому нею аркуші представлені різні події, пов’язані з полоном.

“Звертаю увагу на те, що у них уже немає часу чекати, коли цей “почесний” полон закінчиться. Остання світлина показує, що часу стає все менше”, – ділиться Євгенія.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.