За результатами ВЛК, Валерія Залужного визнали непридатним для служби

Новини, Політика

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний взимку, ще до призначення на посаду посла у Британії, пройшов військово-лікарську комісію, де був визнаний непридатним для служби.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Дзеркало тижня”.

Зазначається, що після звільнення зі своєї посади Залужний був виведений у розпорядження міністра оборони.

“Якоїсь значимої військової посади, адекватної рівню підготовки та досвіду Залужного, міністр оборони Умеров не запропонував, як не запропонував її раніше і президент Зеленський”, – йдеться у повідомленні.

За даними журналістів, за цих умов, Залужний прийняв рішення звільнитися з військової служби, щоб мати можливість і право зайнятися іншою справою. Водночас журналістам невідомо чи підписав рапорт міністр оборони після того, як Зеленський заявив про намір відправити ексголовнокомандувача послом у Лондон.

Нагадаємо, що сьомого березня президент України Володимир Зеленський погодив кандидатуру колишнього головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного на посаду посла у Великій Британії.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.