Від ураження дроном-камікадзе загинув захисник з Городенківщини

Війна, Новини, Політика

Героя не стало 7 березня.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Городенківську міську раду.

У ході виконання бойового завдання від поранень отриманих в наслідок ураження дроном-камікадзе противника загинув солдат Осадчук Михайло Богданович 1996 року народження, мешканець селища Чернелиця.

Він загинув поблизу населеного пункту Веселе Бахмутського району Донецької області.

“Він поклав життя, захищаючи рідну землю від російських окупаційних військ. У ці скорботні дні Городенківська громада співчуває родині Героя. Сумуємо разом із Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають! Схиляємо голову в глибокій скорботі. На жаль, словами важко загоїти у серці болючу рану втрати. Вічна і світла пам’ять Герою! Герої не вмирають!” – йдеться у повідомленні.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.