“Я в Києві, щоб бити на сполох”: міністр оборони Британії закликав світ посилити підтримку України

Новини, Політика

Міністр оборони Великої Британії Грант Шаппс, який прибув до Києва, записав відеозвернення з центру столиці, в якому закликав світ підтримати Україну у війні проти РФ.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на УНН, сторінку британського урядовця в Х.

“Я в Києві, щоб бити на сполох, бо що б це означало, якби ми дозволили диктатору на кшталт Путіна захопити демократичну країну? Що б ви сказали про наші цінності свободи та демократії”, – заявив Шаппс. 

Він наголосив, що так не повинно бути, тому Захід може легко залучити ресурси, якщо матиме волю.

За його словами, Сполучене Королівство зробило більше, ніж будь-коли, надаючи найбільший на сьогодні пакет військової підтримки. Шаппс підкреслив, що кожна нація має зробити те саме й забезпечити перемогу свободи над тиранією.

Міністр оборони України Рустем Умєров разом із Головнокомандувачем Збройних сил України генерал-полковником Олександром Сирським зустрівся з міністром оборони Великої Британії Грантом Шаппсом та начальником штабу оборони адміралом Тоні Радакіном.

Сторони обговорили першочергові потреби Сил оборони України.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.