Україна може зупинити Путіна, якщо ми надамо необхідну зброю – Байден

Новини, Політика

У перші хвилини свого звернення “Про стан справ у державі” президент США Джо Байден згадав про необхідність допомоги Україні.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на звернення Байдена.

“Україна може зупинити Путіна, якщо ми будемо разом з Україною, і надамо Україні необхідну зброю”.

“Допомога Україні блокується тими, хто хоче відійти від світового лідерства”.

“Ми не можемо відійти і поставити під удар всю Європу”.

“Я казав Путіну дуже прості речі: Ми не відійдемо”.

“Зараз, як я вже говорив раніше, і я маю на увазі це в буквальному сенсі, історія спостерігає за нами. Історія спостерігає за Палатою представників”.

@gudzinskiy_life #байден #трамп #сша #usa #ukraine🇺🇦 #зсу #всу #війна #война #украина🇺🇦 #зеленский🇺🇦 #russian #перемога🇺🇦 ♬ Documentary video: Tension orchestra(1259187) – RE:MUSICA

Байден посилив заклики до Сполучених Штатів продовжувати надавати допомогу Україні, заявивши, що свобода і демократія перебувають під загрозою “як вдома, так і за кордоном”.

Він сказав, що мета його промови – “розбудити Конгрес і попередити американський народ” про те, що демократія під загрозою.

“Якщо хтось тут думає, що Путін зупиниться на Україні, я запевняю вас, що він не зупиниться”.

“Ми мусимо відповісти на виклик Путіна”.

Президент повторив, що Україна просить про військову допомогу і зброю, щоб дати відсіч Росії, а не про американський персонал.

“Вони не просять американських солдатів. Насправді, американські солдати не воюють в Україні. І я сповнений рішучості, щоб так і залишилося”.

Також  Байден розкритикував попередні коментарі колишнього президента Дональда Трампа (не називаючи його імені), який сказав Путіну “робити, що тобі заманеться”.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.