Instagram торік обігнав TikTok за кількістю нових завантажень

Новини, Політика

Соцмережа Instagram у 2023 році обігнала TikTok за кількістю нових завантажень, при цьому зростання американської платформи відбулося завдяки копіюванню успіху свого китайського конкурента з короткими відеороликами.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Financial Times.

За даними Sensor Tower,  загальна кількість завантажень додатку Instagram у 2023 році зросла на 20% до 768 млн порівняно з попереднім роком, що зробило його найбільш завантажуваним застосунком у світі.

При цьому кількість завантажень TikTok, що належить пекінській компанії ByteDance, за той самий період зросла лише на 4% – до 733 млн.

Статистика свідчить про те, що Instagram успішно залучає нових користувачів.

У 2020 році Instagram представив “рілзи” – функцію, яка дозволила користувачам ділитися короткими відео, клонуючи функцію вірусних відео TikTok.

“За останні кілька років Instagram випередив TikTok за темпами поширення завдяки популярності функції “рілз”, а також давнім функціям і можливостям соціальних мереж”, – сказав старший менеджер з аналітики в Sensor Tower Абрахам Юсеф.

Також зʼявилися ознаки, що темпи зростання TikTok почали знижуватися вперше після його запуску в 2016 році.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.