Чоловічий рейс у Румунію вартістю €340 000: прикордонники зупинили бус із 34 ухилянтами (фото)

Війна, Новини, Суспільство

У Чернівецькій області біля кордону з Румунією 8 березня затримали мікроавтобус із 34 порушниками.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Держприкордонслужбу.

“У рамках відкритого кримінального провадження співробітники оперативних підрозділів Чернівецького прикордонного загону спільно з представниками СБУ успішно реалізували оперативну інформацію та припинили спробу незаконного перетину державного кордону великою групою осіб”.

На ділянці відділу “Порубне” після короткого переслідування правоохоронці зупинили мікроавтобус, у вантажному відсіку якого в бік кордону прямувало 34 чоловіки.

Зазначається, що під час затримання порушники вели себе зухвало та не виконували законних вимог прикордонників, тож правоохоронцям довелося застосувати заходи фізичного впливу.

 
Як з’ясувалося, пасажири мікроавтобуса є громадянами України, мешканцями 12 різних областей, віком від 25 до 40 років.

Керував транспортним засобом чоловік, якого підозрюють в організації незаконного переміщення осіб. Певний час він перебував у полі зору оперативників Держприкордонслужби України. Організатор зібрав клієнтів за допомогою одного з месенджерів. За доставку до Румунії в обхід пунктів пропуску кожен із пасажирів заплатив по 10 тисяч євро.

 
Організатору “світить” від 3 до 9 років позбавлення волі за статтею 332 Кримінального кодексу України.

Відносно інших затриманих складено документи адмінпровадження.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.