У Надвірні учні 1-4 класів зібрали понад 50 тисяч для ЗСУ

ДІТИ, Новини, Суспільство

Разом з батьками діти приготували різноманітну їжу.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галицький кореспондент“.

У Надвірнянському ліцеї №1 імені В’ячеслава Максимовича Чорновола відбувся благодійний ярмарок учнів 1-4 класів на підтримку ЗСУ.

Як повідомляє на своїй сторінці у фейсбуці очільник міста Зіновій Андрійович, кожен клас намагався не лише вразити оригінальністю та творчим підходом, але й зібрати якомога більше коштів.

За його словами, на ярмарку можна було придбати різноманітні смаколики, які діти готували разом з батьками. Спільними зусиллями зібрали 54464 грн. для ЗСУ.

“Маленькі українці з великими серцями!.. Щиро дякую всім хто з радістю долучився до благодійної справи: батькам, школярам та вчителям!” – йдеться у повідомленні.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.